ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

 

Adatvédelem

Adatkezelő gondoskodik Felhasználó személyes adatainak biztonságáról, védi Felhasználó személyes adatait különösen a jogosulatlan hozzáféréstől, a megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen. Adatkezelő a személyes adatokat Felhasználó kifejezett hozzájárulása nélkül nem adja tovább harmadik személynek.

Személyes adatok felelősségteljes kezelése

A szolgáltató számára magától értetődő dolog, hogy a személyes adatokat felelősségteljesen kezeljük.

Az adatkezelés célja, időtartama

A szolgáltató nagyon komolyan veszi azt az előírást, hogy csak az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedetlen mértékben szükséges és arra alkalmas adatokat kezelje a cél megvalósulásához szükséges ideig, valamint azt, az Adatvédelmi Biztos Hivatala általi elvárást, hogy a mérések alatt keletkezett adatokat a szolgáltató  nem tárolhatja, azokat nem örízheti, harmadik félnek nem adhatja át. Az adatok megsemmisítésének határideje 48 óra.

szolgáltató   szívesen fogadja az adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos észrevételeket. Ha véleménye szerint aszolgáltató nem a jelen nyilatkozatban foglaltak szerint járt el, juttassa el észrevételét elektronikus úton vagy levélben a lenti címre, és a szolgáltató  (az ésszerűség keretein belül) minden tőle telhetőt megtesz a probléma mielőbbi azonosítása és megoldása érdekében.

A felhasználó jogai

Felhasználó személyes adatainak kezeléséről tájékoztatást kérhet. A kérelmet a szintfelmeres18@gmail.com e-mail címre kell elküldeni. Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, legfeljebb 30 nap, írásban megadja a kért tájékoztatást.Felhasználó kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését az szintfelmeres18@gmail.com szintfelmeres18@gmail.com  e-mail címen.

Tájékoztatás

 szolgáltató  tájékoztatja felhasználóit, hogy tevékenységéről az Adatvédelmi Biztos Hivatalát tájékoztatta, és az nem élt kifogással a tevékenységgel szemben.