Üdvözöljük honlapunkon!

      Utánpótlás korú, labdarúgást tanuló gyermekeink fejlődésének fontos része, hogy a fejlődésüket mért eredményekkel, tesztekkel is segítsük, feltéve, hogy ilyen berendezések rendelkezésre állnak.
Személyes tapasztalatom, hogy a futások mérését mindig máshol, és a mérést végző szakembernek megfelelő időpontban kellett, lehetett elvégezni, lebonyolítani. Ennek a problémának a 
megoldását kínáljuk a Fuss! Sebesség Teszt  működtetésével.
Fuss! Sebesség Teszt által nyújtott szolgáltatás a következőket biztosítja:

  • A mérés akkor történik, amikor Önnek, Csapatának megfelel.

  •   A helyszínt Ön jelöli meg.

  •   Amennyiben nem áll rendelkezésre a méréshez megfelelő helyszín, a Fuss! Sebesség Teszt ebben is segítséget nyújt. Együttműködő partnerünk a Kispesti Önkormányzati Sporttelep /volt KAC/ kiváló futópályáján előzetes egyeztetés után a mérés elvégezhető.

  •   A mérések eredményeiről számítógépes eredmény-listát  küldünk e-mailben.

  •   Annyiszor végeztetheti el a teszteket, ahányszor az Ön sportága ezt megkívánja.

  •   Nem kell berendezést vásárolnia, karbantartania, elemzéseket készitenie.

  •   A mérés ideje alatt is csapata segítségére lehet a minél jobb eredmények elérése érdekében.

    Milyen előnyei vannak a fotocellás mérésnek a hagyományossal szemben?

 Fuss! Sebesség Teszt  mérését a sportoló saját maga indítja, és zárja le a fotocellák előtti elhaladásával, így teljesen kizárható, hogy az eredményt más emberi tényező befolyásolja. A mérés helyszínén felállított eredményjelzőn megjelenő idő azonnal számítógépes rögzítésre kerül.

           Hogyan működik?

  Fuss! Sebesség Teszt gyakorlatilag bárhol /csarnok, szabadtér/ működtethető, amíg a berendezés feltöltött akkumulátorai ezt megengedik. Természetesen, ha elérhető közelben található 220V-os hálózatra való csatlakozási lehetőség, akkor a Fuss!Sebesség Teszt bármeddig működtethető. A rendszer alapvetően a két fotocella előtt történő elhaladás idejét méri, mely eredmény egyidejűleg megjelenik egy kijelzőn, ami a jelenlévők számára is láthatóvá teszi az időeredményt, illetve a rendszer szerves részét képező számítógépen, ami rögzíti, tárolja az adatokat, és lehetővé teszi az archiválást, a nyomtatást és az e-mail  küldést.

Tesztjeinkről részletek a Galéiában